Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.deida.ro este proprietatea S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L., cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Otetului, nr. 5a, inregistrata la Reg. Comertului sub numarul J12/1627/2010, CI.F. RO27484379.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.  

Accesul la site este permis oricarui client care poseda sau isi creeaza un cont. S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul clientului la site si/sau la unele modalitati de plata acceptate, de a sterge sau restrictiona contul acestuia, in limitele legii, de a anula comenzi daca clientul nu a ridicat coletul trimis in baza unei comenzi sau daca datele oferite la inregistrarea contului sunt incomplete sau in orice caz in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe site, accesul si existenta contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel compania. 

Pentru a i se permite accesul la site, clientul va trebui sa accepte prevederile de mai jos. 

Clientul accepta faptul ca intre caracteristicile reale ale produsului si cele evidentiate prin imagini pot exista diferente usoare de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie, etc.

S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.deida.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.deida.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs. la adresa de email office@deida.ro.

Instructiuni de folosire si pastrare a produselor. Garantii

- evitati contactul produselor cu apa curenta, apa termala, apa de ploaie, transpiratia excesiva, produse cosmetice si produse chimice (spray, parfum, creme, detergenti, inalbitor, diluanti, benzina, etc.)

- evitati aducerea produsulelor in contact cu medii distructive (praf, fum, solventi, adezivi, acizi, saruri, produse de curatare, clor sau substante care contin clor)

- evitati expunerea produselor la variatii bruste de temperatura si/sau umiditate

- nu supuneti produsele la socuri metalice (izbituri, loviri, etc.)

- evitati expunerea indelungata la soare deoarece acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora

- nu purtati produsele in timpul activitatilor sportive, casnice sau alte activitati in timpul carora acesta se poate zgaria, deteriora, deforma sau chiar rupe

- nu curatati produsele cu obiecte ascutite, taioase, abrazive, substante chimice, etc.

- deschideti usor inchizatorile, tortitele pentru cercei, bratarile, colierele deoarece manevrarea brusca a acestora poate duce la defectarea acestora

- pastrati produsele in spatii uscate, fara umiditate, ferite de praf, lumina si murdarie

- nu pastrati produsele nemetalice (toata gama de margele, snururi, panglici, etc.) impreuna cu produsele metalice intrucat produsele nemetalice se pot zgaria, in special cele fatetate, murdari si deteriora

     Prin astfel de actiuni se pot produce daune sau deficiente la suprafata produsului sau in structura acestuia prin aparitia porilor, fisurilor, zgarieturilor, corodarilor, decolorarilor, deformarilor, ruperilor, desprinderilor, etc.

Pentru a se putea bucura de folosinta indelungata a produsului si pentru a fi indreptatit sa beneficieze de orice garantie legala, cumparatorul trebuie sa evite astfel de actiuni si sa respecte intocmai instructiunile de mai sus.

Perioada de garantie comerciala acordata produselor din categoria Accesorii pentru bijuterii este de 30 zile de la data cumpararii. Garantia comerciala este aplicabila produsului numai daca acesta a fost folosit corespunzator si in concordanta cu instructiunile de folosire de mai sus si in scopul pentru care a fost fabricat. Acordarea garantiei se efectueaza numai daca produsul este insotit de bonul fiscal si/sau factura fiscala de achizitie.

In cazul aparitiei lipsei neconformitatii in conditii normale de utilizare pe perioada duratei de acordare a garantiei comerciale cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului inlocuirea acestuia fara plata, cu exceptia situatiei in care vanzatorul este in imposibilitatea de a inlocui produsul in cauza cu un produs identic. In acest caz, vanzatorul se obliga sa returneze contravaloarea produsului printr-o modalitate convenita la momentul respectiv cu cumparatorul.

Inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii acestuia se va face în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

 Preturi si politici de vanzare

Produsele comercializate prin intermediul www.deida.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de bon fiscal, si factura fiscala in cazul societatilor comerciale, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora partial sau integral o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in lista de stocuri, chiar daca acesta este listat ca disponibil pe site.

Preturile prezentate sunt exprimate in LEI si includ TVA (19%), S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate fara o notificare prealabila.

Comanda minima este 25 lei, site-ul neacceptand comenzi sub aceasta valoare. Daca doriti sa completati o comanda plasata va rugam sa trimiteti un e-mail la office@deida.ro cu numarul comenzii plasate, codul sau denumirea completa a produsului si cantitatea dorita.

In cazul in care ati achitat integral comanda si DEIDA ACCESORII S.R.L. nu are posibilitatea onorarii comenzii in termenele listate la rubrica INFORMATII, respectiv 24-48 ore, societatea se obliga sa ramburseze suma achitata in cel mult 7 zile de la data depasirii acestui termen. Prevederile de mai sus nu se aplica in cazul comenzilor expediate in termen de societate si nelivrate la timp de catre Posta Romana sau Fan Courier, din diverse motive independente de noi (pierderi de colete, un volum mare de livrari, etc.).

Confidentialitate

S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@deida.ro, sau prin posta la adresa Cluj-Napoca, str. Otetului, nr. 5a.
S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Returnarea produselor

Clientul poate returna produsele achizitionate in baza unei comenzi pe site-ul www.deida.ro in urmatoarele situatii: 

 - 1. Produsele au fost livrate gresit - Clientul este rugat sa anunte vanzatorul despre livrarea eronata a unor produse in termenul cel mai scurt posibil, dar nu mai mult de 15 zile de la data primirii produselor, pentru a evita riscul epuizarii produselor in cauza si, implicit, a imposibilitatii vanzatorului de a pune la dispozitia clientului aceste produse. Orice reclamatie primita dupa termenul de mai sus va fi considerata nula. Taxele de transport aferente returnarii produselor in cauza de catre client, inclusiv cele aferente livrarii ulterioare a produselor initial comandate si livrate eronat se vor suporta de catre DEIDA ACCESORII S.R.L.

 - 2. Produsele prezinta defecte de fabricatie - Clientul este rugat sa anunte vanzatorul despre livrarea unor produse cu defect de fabricatie in termenul cel mai scurt posibil, dar nu mai mult de 15 zile de la data primirii produselor, pentru a evita riscul epuizarii produselor in cauza si, implicit, a imposibilitatii vanzatorului de a pune la dispozitia clientului aceste produse. Orice reclamatie primita dupa termenul de mai sus va fi considerata nula. Taxele de transport aferente returnarii produselor neconforme de catre client, respectiv a celor de livrare ulterioara a produselor conforme se suporta de catreDEIDA ACCESORII S.R.L.

 - 3. Produsele platite si livrate partial sau nelivrate - Clientul este rugat sa anunte vanzatorul despre lipsa din colet unor produse platite in termenul cel mai scurt posibil, dar nu mai mult de 15 zile de la data primirii produselor, pentru a evita riscul epuizarii produselor in cauza si, implicit, a imposibilitatii vanzatorului de a pune la dispozitia clientului aceste produse. Orice reclamatie primita dupa termenul de mai sus va fi considerata nula. Taxele de transport aferente livrarii produselor platite si nelivrate se suporta de catre DEIDA ACCESORII S.R.L.

- 4. Renuntarea la cumparare - Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile de a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

    4.1. Clientul se obliga sa notifice DEIDA ACCESORII S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Pentru analizarea solicitarii de retur, clientul va completa si expedia catre adresa de e-mail office@deida.ro formularul de retur

     4.2. Clientului care a notificat DEIDA ACCESORII S.R.L. conform art. 4.1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar, DEIDA ACCESORII S.R.L. va considera cererea nefondata/invalida si va refuza returul.

     4.3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C.DEIDA ACCESORII S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor returnate, cu conditia ca acestea sa fie in stare perfecta, adica sa nu prezinte urme de folosire, in maxim 14 zile de la data la care a fost informat de decizia de retragere din contract a consumatorului. S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. va rambursa contravaloarea produselor returnate folosind aceleasi aceleasi modalitati de plata folosite de consumator pentru tranzactia initiala.

     4.4. In cazul renuntarii la cumparare, NU SE ACCEPTA INLOCUIREA PRODUSELOR. Acest lucru este valabil si in cazul comenzilor plasate de clienti care ridica produsele comandate de la depozitul nostru. Contravaloarea produselor returnate se va achita pe loc, dupa verificarea prealabila a acestora (incadrare in termenul de 15 zile calendaristice pentru retur, verificare cantitativa si calitativa) fara a fi posibila inlocuirea produselor pentru care s-a renuntat la cumparare cu alte produse.

Renuntarea la cumparare in mod repetat poate fi considerata un abuz, DEIDA ACCESORII S.R.L. rezervandu-si dreptul de a refuza onorarea comenzilor.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.deida.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

COŞ  

Fără produse

Transport 0,00 Lei
Total 0,00 Lei

COŞ Plăteşte

Reduceri

HostVision