Termeni de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice DEIDA ACCESORII S.R.L., societate comerciala inregistrata la Reg. Comertului sub numarul J12/1627/2010, C.I.F. RO27848379, Capital Social Subscris si Varsat 1.000 Lei, cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Otetului, nr. 5a, cod postal 400380, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, ca persoana fizica sau ca persoana juridica. Aceste date se refera la numele Dvs. complet, domiciliul, numarul de telefon si adresa Dvs. de e-mail, respectiv denumirea companiei, codul de inregistrare fiscala si numarul de inregistrare la Registrul Comertului in cazul societatilor comerciale.

Scopul colectarii acestor date este:
- procesarea comenzilor;
- oferirea de produse;
- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din site-ul nostru.

Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, acestea fiind necesare expedierii comenzilor si emiterii facturilor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii comenzilor si emiterii facturii fiscale.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii doar de catre S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. si nu sunt comunicate tertilor sub nici o forma.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. DEIDA ACCESORII S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

DEIDA ACCESORII S.R.L.

Cluj-Napoca, str. Otetului, nr. 5a, cod postal 400380

C.I.F. RO27484379

Nr. Reg. Com. J12/1627/2010

Capital social 1.000 lei

Telefon 0741022444 

Email office@deida.ro
COŞ  

Fără produse

Transport 0,00 Lei
Total 0,00 Lei

COŞ Plăteşte

Reduceri

HostVision